Ivana Stojičić

Osnivač je dugogodišnji vaspitač/nastavnik iz Australije sa 15 godina iskustva rada sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Ivana je završila Filozofski fakultet 1999, magistrirala na Univerzitetu u Australiji, završila Postdiplomske studije iz oblasti Predškolskog i školskog obrazovanja.

Vrtić je osnovan već 2016 godine na Vračaru u Beogradu . Zbog potrebe za većim prostorom i dvorištem , vrtić je premešten u Kaluđericu u septembru 2018 sa sedištem u ulici Cetinjska 23. Prostor je potpuno renoviran i prlagođen svim potrebama vrtića.

Deca u našem vrtiću imaju ispunjen dan koji je podeljen na brojne aktivnosti koje su kreirane kako bi motivisale decu da uče kroz igru, da maksimalno iskoriste svoje potencijale.

U vrtiću deca svakodnevno imaju izbalansirane obroke koje brižljivo bira nutricionista keteringa sa kojim je vrtić u septembru 2018 sklopio ugovor. Ketering redovno obavlja sve mikrobiološke analize hrane koja se dostavlja u vrtić.
Pored vaspitača u vrtiću koje čine naš veseli i odabrani tim, vrtić sarađuje i sa spoljnim saradnicima. Lekar – specijalista Fizikalne terapije redovno prati pravilan fizički razvoj svakog deteta
Referent za bezbednost u vrtiću stalno obilazi vrtić u cilju pružanja maksimalne sigurnosti dece ali i zaposlenih u vrtiću. Stomatolog kao spoljni saradnik dolazi 2 puta godišnje i prati pravilan razvoj zuba kod dece. Za kvalitetniji vaspitno-obrazovni rad, uvek bolju saradnju sa porodicama, sa Osnovnom školom Miloje Vasić i sa lokalnom zajednicom zadužen je naš pedagog.